Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Bölgesi Adıyaman'da Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun İle Bir Araya Geldi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Şubat 2023 23:48
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Bölgesi Adıyaman'da Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geldiği Adıyaman'da Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile bir araya geldi. Dursun, afet bölgesinde ve Sultangazi’de yürüttüğü çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı'na brifing verdi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Adıyaman’ın ülke tarihinin en büyük deprem felaketinde  büyük yıkıma uğradığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk günden bu yana Adıyaman’da seferberlik ilan eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile bir araya geldi.


 
Depremzedelerin mağduriyetini en az indirmek için depremin ardından harekete geçen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, belirlenen yere konteyner kent kurarak barınma sorununa önemli katkılar sundu. Daha sonra ekipler tarafından elektrik, su ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandı.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Konteynır kentteki Adıyamanlı kadın ve çocuk depremzedelerle yakından ilgilenirken, konteyner kent alanına çocuk oyun parkı ve çocuk oyun evi kuruldu. ekmek fırını Çamaşırhane, ibadethane, aşevi, seyyar tuvaletlerin yer aldığı konteyner kentte titiz çalışma yürütüldü.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un çalışmalarını yerinde inceledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki liderler, sergilenen etkin çalışma nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan--deprem-bolgesi-adiyaman-da-sultangazi-belediye-baskani-av--abdurrahman-dursun-ile-bir-araya-geldi-63137.html