CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı Laleli Esnafıyla Buluştu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 9 Mayıs 2023 23:21
CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı Laleli Esnafıyla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 1. Bölge 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı, Laleli esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Salıcı çözüm önerileri sundu bol bol not aldı.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul 1. Bölge 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı’ya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi bir önceki dönem Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya eşlik etti. Salıcı “ Kritik seçime birkaç gün kaldı. Gece gündüz demeden tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Her yerde olduğu gibi burada da yoğun bir ilgi var. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adaylarımıza. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Kılıçdaroğlu'na şu söyleniyor; 'Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerine'. Biz seçimi birinci turda kazanacağız" diye konuştu.


 
CHP Milletvekili Adayı Oğuz Kaan Salıcı şöyle devam etti: "Hakikaten çalışmalar çok yoğun bir şekilde devam ediyor. İstanbul’un her bir bölgesinde her bir ilçesinde ekipler halinde çalışıyoruz bazen milletvekillerimizle beraber bazen de ayrı ayrı gidiyoruz. Türkiye’de çalmadık kapı, sıkılmadık el dokunulmadık yürek bırakmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecektir. Sorunlarınızı not aldım. Yakından takip edeceğim. Halkımızın, esnafımızın, iş insanlarımızın sorunu bizim sorunumuz. Sizlerin sorununu çözmeden bizler mutlu olamayız. İktidar olmamıza ramak kaldı. Sorunlarınızın takipçisi olacağım” dedi.



Av. Ali Acar, iş insanı olarak söz hakkı aldı. Acar şöyle konuştu. “ Laleli esnafı olarak en büyük sorunumuz kargo taşımacılığıdır. Havaalanının uzaklığı ayrı bir yük getirmektedir. Bir çuval malı kilometrelerce bir yol kat ederek havaalanına ulaştırabiliyoruz. Kargo şirketlerinin yasal mevzuatlar içerisinde yer alıp almadığını araştırmak gerekiyor. Çünkü üç dört yılda bir açılıp kapanan bu şirketlerinin durumu masaya yatırılması gereken bir sorundur. Kiraların yüksekliği can yakmaktadır. Laleli Esnafının CHP iktidarından beklentisi büyüktür” dedi. 






 
 




 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/chp-istanbul-1--bolge-milletvekili-adayi-oguz-kaan-salici-laleli-esnafiyla-bulustu-63290.html