Canbeylilerin Gönlünde Taht Kuran Başkan Abdulbaki Durmuş

Kategori: Sultangazi - Tarih: 11 Haziran 2022 11:23
Canbeylilerin Gönlünde Taht Kuran Başkan Abdulbaki Durmuş

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, hemşerilerine hizmette sınır tanımıyor. Hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Başkan Durmuş, Canbeylili hemşerilerine hizmet vermek için gece gündüz demeden Dernek lokalinde bulunuyor.

Tüm Canbeyliler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, yaz, kış, yağmur, çamur demeden Dernek başkanlığını en iyi şekilde yapmak ve Tüm Canbeylilere hizmet etmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Durmuş, herkesin düğününe, cenazesine ve taziyesine giderek insanların mutluluğunu da acısını da yürekten paylaşıyor.  



Başkan Abdulbaki Durmuş, hemşerilerinin her durumunda yanlarında oluyor. Dargınları barıştırıyor, küsülüleri yan yana getiriyor, kız isteme olaylarında aranan isim konumunda. Hastalara yardımcı oluyor. Canbeyli olsun olmasın kendisine davetiye getiren herkesin düğününe nişanına gitmeye çalışıyor. Cenaze ve taziyelerde mutlaka bulunuyor. Sık sık inanç kurumlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.  İlçeye gelen önemli isimleri dernek lokalinde ağırlıyor. Böyle bir başkan kolay kolay bulunmaz.  
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/canbeylilerin-gonlunde-taht-kuran-baskan-abdulbaki-durmus-62617.html