Cahit Altunay'dan Muhtarlar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Kategori: Sultangazi - Tarih: 20 Ekim 2021 22:57
Cahit Altunay'dan Muhtarlar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 75. Yıl Mahalle Muhtarı Sedat Çetintaş'ı makamında ziyaret ederek Muhtarlar Günü'nü kutladı.

75. Yıl Mahalle Muhtarı Sedat Çetintaş’ın hasta olduğunu öğrenen Altunay, bugün Çetintaş’ı makamında ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı. Bugüne kadar özverili çalışmalarından dolayı Muhtar Çetintaş’a teşekkürlerini sunan Altunay, “ İnşallah tedaviniz en kısa zamanda tamamlanır yine seki günler gibi halkımıza güzel hizmetler edersiniz” dedi.



75. Yıl Mahalle Muhtarı Sedat Çetintaş, “ 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlama ziyareti için duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi; "Çok mutlu oldum, benim için sürpriz bir ziyaret oldu. Bu özel günde yaptığınız ziyaret, benim için çok anlamlı ve değeri hiçbir şey ile ölçülemez" dedi.



Ziyarette Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, Onursal Başkanı Zeki Yıldız ve diğer muhtarların yanı sıra inanç kurumlarının temsilcileri katıldı.  
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/cahit-altunay-dan-muhtarlar-gunu-nde-anlamli-ziyaret-31958.html