BLACK PEARL Cafe'ye Muhteşem Açılış

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Mart 2022 20:15
BLACK PEARL Cafe'ye Muhteşem Açılış

Gelişen ve güzelleşen Sultangazi açılan yeni mekânlarla güzelliğine güzellik katıyor. Sultangazi'de farklı konseptlerle pek çok yeni mekan hizmete açılırken, bunlardan sonuncusu ve en dikkat çekeni de BLACK PEARL Cafe oldu. Bugün yapılan resmi açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Tarık Arslan “ Hijyen ve Müşteri Memnuniyeti Birinci Önceliğimiz”

Kurdele kesiminde açılış konuşması yapan iş insanı Tarık Arslan, “ Öncelikle açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Genç girişimci üç kardeşiniz olarak sultangazi’nin gelişip güçlenmesine bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Deneyimli ve tecrübeli ustaların elleriyle harmanlanan lezzetlerimiz müşterilerimizin damak zevkine uygun olması birinci önceliğimizdir. İşyerimiz de hijyen konusuna çok dikkat ediyoruz. Gelen müşterilerimiz bunu yakından görme imkânına sahip. Sevdiklerinizle birlikte rahat edebileceğiniz bir mekanı siz müşterilerimizin hizmetine açtık. Açılışımıza tekrardan hoş geldiniz safalar getirdiniz” dedi.    


 
Mevlüt Kandemir “ Kafeler İnsanların Sevdikleriyle Bir Araya Geldiği Mekanlardır”

Açılışta kısa bir konuşma yapan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Öncelikle Sultangazi’nin marka değerine değer katan, Sultangazi’nin her geçen gün daha da güzelleşmesine neden olan yeni açılışlara katılmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Tarık Arslan, Fatih Süer ve Yılmaz Kaçmaz kardeşimiz böylesine güzel bir işe girdi. Hizmet sektöründe Cafeler insanların bir araya geldiği, sevdikleriyle buluştuğu önem verilen mekanlar haline geldi. Bu güzel girişimlerinden dolayı kendilerini kutluyorum.  Allah bol müşteri versin. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.



Yasin Kul “ Bu Güzel Mekanlar İstihdam Açısından da Çok Önemli”

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, açılışta şunları söyledi. “ İlçemiz açılan yeni mekanlarla güzelliğine güzellik katıyor. Bu yeni mekanların genç arkadaşlarımız tarafından açılması ayrı bir güzellik. Bu tür mekanlar istihdam açısında da çok önemli. Onlarca insanımız bu iş yerlerinde çalışarak evine ekmek götürecek. He zaman olduğu gibi Yeniden Refah Partisi olarak genç kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bildirir. Bu açılışın hayırlara vesile olmasını ve kardeşlerime Allah’tan bol kazançlar diliyorum” dedi.



Açılışa Çok Sayıda Kişi Katıldı

BLACK PEARL Cafe açılışına şu isimler katıldı. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili Servet Başoğlu, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kadın Kolları Genel Başkanı Neriman Topuz, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Silivri İlçe Başkanı Sibel Daşoluk, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Tarık Arslan, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Özel Kalem Müdiresi Emel Çeltik, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)  Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurdagül Sakınmaz,  Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilat Başkanı Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe  Başkan Yardımcıları  Mustafa Kamar, Ramazan Dayan, Sultangazi İŞ Kur Müdürü Cihan Kapucu ve çok sayıda davetli katıldı.



Bu Güzel Dekor ve İyi Hizmet Sizi Evinizde His Ettirecek
 
BLACK PEARL Cafe’nin muhteşem dekoru ise misafirleri evinde his ettiriyor. BLACK PEARL Cafe’de kahvaltı ve ikramlık çeşitlerin yanı sıra, bir birinden leziz yemek çeşitleri, her türlü soğuk ve sıcak içecekler de bulunuyor. Özellikle yemek ve kahve çeşitleri konusunda iddialı olan BLACK PEARL Cafe uzman ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini bekliyor.
 
 


















 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/black-pearl-cafe-ye-muhtesem-acilis-52486.html