Başkan Şerif Kına'dan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'a Hayırlı Olsun Ziyaretti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Kasım 2021 02:17
Başkan Şerif Kına'dan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'a Hayırlı Olsun Ziyaretti

Merkez Habipler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Şerif Kına, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merkez Habipler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Şerif Kına ve beraberindeki kurmayları Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına atanan Yasin Kul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyaret sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Yeniden Refah Partisi ilçe yönetiminin bundan sonrada ilçeye ve ülkeye hayırlı hizmetlerde bulunacağını vurgulayan Kına, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına getirilen Yasin Kul’a başarılar diledi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Merkez Habipler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ve Başkanı Şerif Kına’ya başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/baskan-serif-kina-dan-yeniden-refah-partisi-sultangazi-ilce-baskani-yasin-kul-a-hayirli-olsun-ziyaretti-52017.html