Başkan Cahit Altunay, Harun Üstündağ'ın Konuğu Oldu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 19 Ağustos 2021 23:33
Başkan Cahit Altunay, Harun Üstündağ'ın Konuğu Oldu

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, İş adamı Harun Üstündağ'ın konuğu oldu.

Başkan Cahit Altunay, bu ziyaretler çerçevesinde 19. Ağustos Perşembe günü, Sultangazi’nin seçkin mekanlarının başında gelen Sultançiftliği Mahallesi 30 Sokak No: 9/A İvan Turan İlkokulu’nun yanında bulunan Kanatçı Orhan’da Sultangazi’nin gülen yüzü Harun Üstündağ’ın konuğu oldu. 


 
Cahit Altunay’a AK Parti Sultangazi Eski Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu eşlik etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Cahit Altunay, “ Sultangazi’de Anadolu kültürünü yaşatılmasında önemli görev üstlenen hemşeri derneklerine büyük önem verdiklerini, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak İstanbul’da ayrım gözetmeksizin toplumun kaynaşması ve dayanışmasını sağlayan hemşeri derneklerine yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi. Altunay, ayrıca bugün AK Parti İstanbul İl Başkanlığında Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak yapmış oldukları basın açıklamasına değinerek şöyle devam etti. Yerel yönetim seçimlerinde ‘İstanbul tüm canlıların yuvası olacak diyorlardı. Ancak atlarımızdan sonra bugün de görüyoruz ki İstanbul'daki tüm sahipsiz can dostlarımızın canı tehlikede. Bu canların vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Bunun vebali ağırdır” dedi.



Sultangazi’nin gülen yüzü Harun Üstündağ, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı olarak, Sultangazi için gerçekleştirdiği hizmetlerden ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Cahit Altunay’a çok teşekkür etti. 













https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/baskan-cahit-altunay--harun-ustundag-in-konugu-oldu-11885.html