Av. Ali Acar, Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu'nu Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 17 Ocak 2023 17:18
Av. Ali Acar, Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu'nu Ziyaret Etti

Bağcılar Göztepe'de yeni açılan Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu'nu ziyaret eden Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Başkan Vekili İsmail Akkaya, Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş ile birlikte İstanbul İli Bağcılar İlçesi Göztepe Mahallesinde yeni açılan Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu’nun yeni şubesini ziyaret etti.



Av. Ali Acar, Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu işletmecisi Cumali Çakır’a hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.



Esnafın bir ilin, bir ilçenin ve bir mahallenin can damarı olduğunu belirten Av. Ali Acar, “ Hemşerilerimin açtıkları her yeni iş yeri bizleri biraz daha cesaretlendiriyor. Hemşerim Cumali Çakır, Menemen ve Kahvaltı konusunda kendini kanıtlamış bir dostumuz. Kahvaltı onun uzmanlık alanı oldu. Damak zevkine önem veren müşteri memnuniyetini ilke edinen, hijyene kaliteye önem veren ve kalifiye ustalarıyla  ve çalışanlarıyla fark yaratan bir kardeşimiz. Göztepe’de açmış oldukları yeni şubenin hayırlara vesile olması ve bol kazançlar getirmesi temennisinde bulunuyorum” dedi. 



Çakır Menemen ve Kahvaltı Salonu’nu Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Başkan Vekili İsmail Akkaya, Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş’a teşekkür etti.   
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/av--ali-acar--cakir-menemen-ve-kahvalti-salonu-nu-ziyaret-etti-63067.html