Av. Abdurrahman Dursun Yaşanılır Bir Sultagazi İnşa Ediyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 6 Ağustos 2022 13:48
Av. Abdurrahman Dursun Yaşanılır Bir Sultagazi İnşa Ediyor

Ekip çalışmasının en güzel örneğini sergileyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, modern bir ilçe inşa etme yolunda önemli çalışmalara imza attı.

2019 yılında gerçekleşen yerel yönetim seçimlerinde Sultangazililerin büyük teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Av. Abdurrahman Dursun, ilçenin çehresini değiştirecek, yaşanılır bir Sultangazi inşa etme yolunda önemli projeleri hayata geçirdi.

Kadınlara ve geçlere yönelik verdiği sözleri bir bir yerine getiren Dursun, Kadınlar merkezi ve Gençlik merkezlerini görkemli törenlerle açtı. Av. Abdurrahman Dursun tarafından hayata geçirilen projeler Sultangazilileri daha aydınlık bir geleceğe ve mutlu yarınlara taşıyacak. Bu projeler ışığında modern bir statüye kavuşan Sultangazi her geçe gün biraz daha güzelleşiyor.

Geçtiğimiz ay kutsal topraklardan dönen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ayağının tozuyla Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA)’da eğitim gören öğrencilerin başarısına ilave olarak dileyen tüm öğrencilere üniversite tercihlerinde ücretsiz ve profesyonel danışmanlık hizmeti verdi.

Sultangazililerin özellikle de kadınların ve gençlerin büyük taktirini toplayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Söz verdiğimiz gibi, hep birlikte daha iyiye” sloganıyla hizmet çıtasını her geçen gün biraz daha yükselterek devam ettiriyor.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/av--abdurrahman-dursun-yasanilir-bir-sultagazi-insa-ediyor-62669.html