Amatör Kulüplere Malzeme Desteği

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Kasım 2016 21:30
Amatör Kulüplere Malzeme Desteği

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerini desteklemeyi sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenecek törenle, amatör kulüplere malzeme dağıtımı yapılacak. Programda ayrıca eski milli futbolcu Saffet Akyüz sporcularla bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak.

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenecek törende 22 amatör kulübüne çeşitli spor malzemeleri dağıtımı yapılacak.


 
Programda Eski Milli Takım ve Galatasaray futbolcusu Saffet Akyüz de genç sporcularla biraraya gelerek deneyimlerini paylaşacak.


 
Sultangazi Belediyesi 6 yıldır amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıyor. İlçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine; forma takımı, t-şört, penye, kaban, antrenman eşofmanı, kaleci forması, sağlık çantası, antrenman çorabı, yağmurluk, antrenman topu, maç topu, antrenman yeleği, karate ve taekwando elbisesi, taekwando raket ellik, taekwando yastık ellik, boks torbası ve haşedo dağıtılacak.
 
 
TARİH: 17 Kasım 2016 Perşembe
SAAT : 19.00
YER   : Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/amator-kuluplere-malzeme-destegi-1634.html