Ali Acar ve İsmail Akkaya'da Ekrem İmamoğlu'na Destek Verdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Mayıs 2023 12:47
Ali Acar ve İsmail Akkaya'da Ekrem İmamoğlu'na Destek Verdi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun çağrısı üzerine binlerce İstanbullu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. CHP Sultangazi Bir Önceki Dönem Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve CHP Bir önceki dönem Meclis Üyesi İsmail Akkaya ön saflarda alandaki yerini aldı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun flamalarıyla alana giden on binler saldırılara karşı kardeşçe duruş sergilemek için burada olduklarını ifade etti. Erzurum'da düzenlediği mitingde taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya yapılan çirkin saldırıyı protesto ettiklerini söyledi.




Av. Ali Acar, “ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, 13 Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na Erzurum mitinginde yapılan taşlı saldırıyı esefle nefretle kınıyorum. Demokratik bir deçim arifesinde şer odakların gerçekleştirdiği mu menfur saldırı bizleri yolumuzdan alı koyamayacaktır. Her şeye inat bu güzel ülkeye baharı getireceğiz. Bu yapılan saldırı kaybetme korkusunun işaretidir. Bu yapılan saldırı tek başına Ekrem İmamoğlu’na veya o miting alanını dolduran vatandaşlara karşı yapılan bir saldırı değildir. Demokrasiye, barışa, kardeşliğe yapılan bir saldırıdır” dedi.
 


 





https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ali-acar-ve-ismail-akkaya-da-ekrem-imamoglu-na-destek-verdi-63287.html