AK Parti STK Komisyon Başkanı Recep Güven Görevinden İstifa Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 2 Nisan 2021 02:28
AK Parti STK Komisyon Başkanı Recep Güven Görevinden İstifa Etti

Sultangazililerin yakinen tanıdığı, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanı Recep Güven, "AK Parti'deki bütün görevlerinden istifa ettiğini" açıkladı.

Recep Güven, 2 Nisan Cuma günü sosyal medya facebook’tan yapmış olduğu açıklama ile “AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanlığından ve AK Partideki bütün görevlerimden istifa ediyorum” açıklaması yaptı.



AK Parti çatısı altında kuruluşundan bu yana siyaset yapma onurunu yaşayan Recep Güven, “Milletimize hizmet etmek, cennet vatanımızın daha da güzelleşmesini sağlamak amacıyla AK Parti Ailesi içinde bugüne kadar çeşitli görev ve sorumluluklar üstlendim. AK Parti’de görev istenmez, verilir anlayışı içinde aldığım her görevi layıkıyla yerine getirmek için çalıştım" dedi.


AK Parti çatısı altında tarafıma verilen her görevi sorumluluk bilinciyle ufak veya büyük demeden canla başla yerine getirdim. Parti kurumsal kimliğine ve disiplinine aykırı hiçbir çalışmanın içerisinde bulunmadım. İlçede bulunan onlarca sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada olmayı başardık. Ancak görev aldığım günden bu yana maddi ve manevi emeklerimin gerekli değeri görmediğine inanarak AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanlığından ve tüm görevlerimden ayrılıyorum” dedi.


Recep Güven’nin Facebook’taki açıklaması

Saygıdeğer dernek temsilcilerim başkanlarım yol arkadaşlarım sayın ilçe başkanımız Süleyman Yiğitoglununun tensipleriyle sayın Mehmet Yılmaz başkanımızin görevlendirmesiyle göreve geldikten bu zamana kadar sayısız etkinliklere imza attık 2018 den beri Abdurrahman başkanımızın ilçe başkanlığı zamanindan bugüne kadar sayısız etkinlik ve programlara düğünlere sunnetlere STK programlarina katıldım onların yaninda olmaya çalıştım bunları yaparken komisyon öncesi ve komisyon sonrasi diye ikiye ayırabiliriz ilce başkan yardımcısı sayın Mahmut Sarıkaya ile yaptığım görüşme neticesinde yeni planlamada STK komisyonu il tarafindan lav edildiği yeni planlanlamanin planladığı düşünüldügü tarafıma bildirildimiş ve bundaki görevim bitmiştir bundan sonraki süreçte partimdeki çalışmalarıma bireysel devam ederek partime katkı sunmaya devam edeceğim yeni oluşan komisyon başkanlarına basarılar diliyorum bu zaman zarfında namusum ve şerefimle yürüdüğüm bu yolda siz STK temsilcilerimizden çok büyük destek aldım bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana güvenip bu görevi uygun görüp veren başta ilçe başkanımıza ilçe başkan yardımcımız sayın mehmet yılmaza çok teşekkür ediyorum bundan sonra ki calişmalarinda yeni yönetime başarilar diliyorum hakkınızı helal edin
Allaha ısmarladık dostlar
Saygılarımla
Akparti sivil toplum kuruluşu komisyon başkanı Recep Güven
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ak-parti-stk-komisyon-baskani-recep-guven-gorevinden-istifa-etti-11722.html