AK Parti Milletvekili Hacı Özkan Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Ocak 2023 00:42
AK Parti Milletvekili Hacı Özkan Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş'u Dernek merkezinde ziyaret etti.

Tüm Canbeyler Dernek Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Çok sayıda dernek üyesinin de hazır bulunduğu görüşmede yaklaşan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.



Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, Dernek faaliyetleri hakkında bir brifing verdi. Durmuş sunumunda şunları söyledi. “ Tüm Cambeyler Derneği kurulduğu günden bu yana tabela derneği olmayı her halükarda ret eden bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Dernek kapısı bütün hemşerilerine sonuna kadar açık bir dernektir. Bugüne kadar birçok bakan, onlarca milletvekili ve ilçede faaliyet yürüten mülki ve idari amiri ağırlamıştır. Üyelerimiz bir telefon kadar, bir mesaj kadar bizlere yakındır. Bir mesajla binleri bir araya getirebilecek potansiyele sahip olan derneğimiz onlarca kez kendini ispatlamış bir tecrübeye sahiptir. Bugün nazik ziyaretleriyle Derneğimizi onurlandıran AK Parti Mersin Milletvekili Sayın Hacı Özkan beye en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun ayağına sağlık diyoruz” dedi.



 
 AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan misafirperverliğinden dolayı Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş ve yönetimine teşekkür etti.    






 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ak-parti-milletvekili-haci-ozkan-abdulbaki-durmus-u-ziyaret-etti-63086.html