AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Dumlu Derneği'ni Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 18 Eylül 2021 18:05
AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Dumlu Derneği'ni Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanvekili, AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, beraberindeki partililerle merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanvekili, AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Sultangazi’nin en aktif sivil toplum kuruluşlardan biri olan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.



Beraberindeki Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy,  AK Parti Disiplin kurulu üyesi Mehmet Sarı, Fatih Muhtarlar derneği başkanı Murat Hakverdi ile birlikte Dumlu derneğini ziyaret eden Aydın, Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek  Başkanı Hüseyin Kurkut  ile bir süre görüştü. Başkan Hüseyin Kurkut ile bir süre sohbet eden Aydın, dernek hakkında bilgi aldı.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanvekili, AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindekilere teşekkür etti.











































https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ak-parti-milletvekili-ahmet-aydin--dumlu-dernegi-ni-ziyaret-etti-11898.html