Abdullah Dilsiz Kaybolan ve Daha Sonra Bulunan Kızı Elif Nur Dilsiz'i Anlattı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 7 Aralık 2022 20:52
Abdullah Dilsiz Kaybolan ve Daha Sonra Bulunan Kızı Elif Nur Dilsiz'i Anlattı

Geçtiğimiz Gün Sultangazi'de kayboldu haberiyle yürekleri ağızlara getiren 13 Yaşındaki Elif Nur Dilsiz 'in babası Abdullah Dilsiz yaşadığı acıyı gazetemize anlattı.

Sultangazi İlçesi, Uğurmumcu Mahallesi’nde sabah saat 7’de evinden çıktıktan sonra uzun süre kendisinden haber alınmayan 13 yaşındaki Elif Nur Dilsiz yürekleri ağızlara getirdi. Çaresizlik içerisinde sağa sola koşan aile sonuç alamayınca polis merkezine başvurdu. Akşam saatlerinde bulunan 13 Yaşındaki Elif Nur Dilsiz korku içerisinde anne babasına teslim edildi. 



Elif Nur Dilsiz’in babası Abdullah Dilsiz, yaşadığı korkuyu şöyle anlattı. Biz Sultangazi Uğurmumcu Mahallesinde ikamet ediyoruz. Sabah saat 7’de annesi tarafından yolcu edilen kızım 13 Yaşındaki Elif Nur Dilsiz, beklenen saatte eve dönmeyince annesi telaşa kapılmış, bana haber verildi. Gitmesi gereken yere gidip sorduğumuzda gitmesi gereken yere hiç gitmediğini öğrendik. Çevre esnafın kamera kayıtlarını incelediğimizde her hangi bir sonuç alamadık. Bunun üzerine telaşımız daha da arttı. Aklımıza çok kötü şeyler geldi. Hemen Polis merkezine giderek şikâyette bulunduk. Gerekli ifadelerin ardından aile ve yakınlarımızla birlikte her yeri aramaya koyulduk.



Akşam saatlerinde gelen haber üzerine bu kez de sevinç gözyaşlarına boğulduk. Çok şükür kızım Elif Nur Dilsiz, bulunmuştu. Koştuk sarıldık, okşadık tabi. Kızımızı alıp evimize getirdik çok korkmuştu. Başından geçenleri anlatmasını istedik. Kızım Elif Nur Dilsiz, şunları anlattı. ‘ Ben sabah 7’de evden çıktıktan sonra gitmem gereken yere gitmek istemedim. Sultangazi 50. Yıl Mahallesinde ki akrabamıza gitmek için yola çıktım. Öyle dalmışım ki kendimi Esentepe Mahallesinde buldum. Artık hangi yöne gittiğimin farkında bile değildim. Epeyce yürüdükten sonra Gazi Mahallesine gitmişim. Gazi Hastanesinin oralarda biraz oyalandıktan sonra Zübeyde Hanım Mahallesi 8 evler olarak bilinen yerdeki Hz. Ali Camisine gittim. Orada bulunan kadınlarla biraz oturduktan sonra 75. Yıl Mahallesinde bir Minibüse binerek Sultangazi Belediyesinin oraya geldim. Orada birilerine Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Onur Marketi sordum. Bana söylenen tarif üzerine yürüyerek oraya geldim. Ancak yönümü şaşırdığım için etrafımda dönüp durdum. Beni tanıyan ve kaybolduğumu bilen tanıdıklar beni alıp aileme teslim ettiler’ dedi.  Allah’ıma binlerce şükürler olsun ki kızımın başına kötü bir şey gelmemiş. Çok korktuk” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/abdullah-dilsiz-kaybolan-ve-daha-sonra-bulunan-kizi-elif-nur-dilsiz-i-anlatti-62984.html