Abdullah Akmercan, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Ocak 2023 12:04
Abdullah Akmercan, AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirten önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Akmercan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye'de milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

2023 yılında yapılması planlanan genel seçimler öncesi gerek Türkiye’de Gerekse İstanbul ve ilçelerinde seçim çalışmaları hız kazanırken, İstanbul 2. Bölgeden de milletvekilliği adaylıkları düşünen isimlerde kendini göstermeye başladı. 2019 yılında Sultangazi Belediye Başkan aday adayı olan İş insanı Abdullah Akmercan, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Yaşam Gazetesine bir açıklama yapan Akmercan, aday gösterilmesi durumunda farklı bir çalışma temposuyla gönülleri fed edeceğini söyledi.   


 
Abdullah Akmercan, Gazetemize yaptığı açıklamada “ Bugüne kadar partim için çok başarılı çalışmalar yaptım. Tabi ülkemiz şu anda kritik bir süreçten geçiyor. Ülke sevdalılarının bu süreçte elini taşın altına koyması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bende kendime güvenerek, milletvekilliği aday adaylığı düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın oluruyla Malatyalı hemşerilerimin teveccühüyle ben bunu başaracağıma inanıyorum. AK Parti’ye gönül veren biri olarak Allah’ın izniyle bıkmadan, usanmadan ve yılmadan bu onurlu yolda Sayın Cumhurbaşkanımla omuz omuza yürümeye, halkıma hizmet etmeye adayım” dedi.  
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/abdullah-akmercan--ak-parti-den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-63064.html