Abdulkerim Şengül'ün Yeğeni Erkekliğe İlk Adımı Attı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 21 Mayıs 2022 22:31
Abdulkerim Şengül'ün Yeğeni Erkekliğe İlk Adımı Attı

Sultangazi'nin seçkin ailelerinden İş insanı Abdulkerim Şengül'ün Kirveliğini yaptığı yeğeni Kaan Yiğit Şengül erkekliğe ilk adımı attı. Siyaset, spor ve iş dünyasının seçkin isimlerinin katılımıyla gerçekleşen sünnet düğünü adeta görsel şölene dönüştü.

Sultangazi sevilen isimlerinden Ersoy Şengül ve kıymetli eşi Kübra Şengül’ün oğulları Kaan Yiğit görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet düğünü siyaset, spor ve iş dünyasını bir araya getirdi.  



Sultangazi’nin tanınmış iki ailesi Şengül aileleri kirvelik ile birbirlerine sıkı sıkıya bağlandı. Sultangazi’nin en seçkin mekanlarının başında gelen SER Düğün Davet Salonunda bir birinden şık davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen sünnet şölene dönüştü. Kaan Yiğit Şengül’ün kirveliğini Şengül İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Şengül Yaptı.



Başta AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u temsilen Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz,  AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Görer, AK Parti İstanbul İl Komisyon Başkanı Alihan Genç, Sultangazi Belediye Meclis Başkan Vekili İmdat Kamacı, İstanbul Zirve Yapı Denetim ve Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar, İŞ İnsanı Üzeyir Polat, İş İnsanı Abdulkadir Çiçek, İş İnsanı Ergin Kırmaç ve adını sayamadığımız yüzlerce davetli katıldı.



Baba Ersoy Şengül ve Kirve Abdulkadir Şengül gelen konukları kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik ederek örnek ev sahipliği yaptı.
















































 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/abdulkerim-sengul-un-yegeni-erkeklige-ilk-adimi-atti-62579.html