Abdulbaki Durmuş, Sultangazililerin Gönlünde Taht Kurdu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 23 Ocak 2023 17:23
Abdulbaki Durmuş, Sultangazililerin Gönlünde Taht Kurdu

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, dik duruşuyla, mütevazı kişiliğiyle, hayırsever davranışıyla, Sultangazililerin gönlünde taht kurdu.

Sultangazi ilçe olduğu günden bu yana hemşerilerin derdine, sorununa koşan. Onların mutluluğuna ortak olan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, hemşerilerinin ısrarı üzerine AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. İstanbul’un dört bir tarafından gelen tebrikleri kabul eden Durmuş, halkın gösterdiği teveccüh karşısında mütevazi kişiliğinden bir milim bile taviz vermiyor.
 
Genel Merkezi Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Tüm Canbeyler Derneğinde günde yüzlerce kişiyi ağırlayan Genel Başkan Durmuş, vatandaşın derdiyle dertleniyor, mutluluğuna ortak oluyor. İşsize iş, hastaya sağlık hizmeti, yolda kalana destek, cenazesi olana taziye düğünü ve nişanı olana hayırlı olsun dileklerini iletiyor.
 
Yediden yetmişe herkes tarafından çok sevilen Tüm Canbeyler Dernek Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş’u hemşerileri sağlık bakanı olarak adlandırıyor. Bir dakika bir saniyesini boş geçirmeyen hemşerilerinin sorununu kendi sorunu bilen Durmuş mütevazi kişiliği, ahlaklı duruşu, inançlı kişiliğiyle örnek olmaya devam ediyor.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/abdulbaki-durmus--sultangazililerin-gonlunde-taht-kurdu-63076.html