Abdulbaki Durmuş " Hemşerilerimizin Mutluluğu İçin Çalışıyoruz "

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Eylül 2021 16:48
Abdulbaki Durmuş " Hemşerilerimizin Mutluluğu İçin Çalışıyoruz "

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, dernek olarak yaptığımız çalışmaların Tüm Canbeyler tarafından takdir kazandığına dikkat çekerken, " Hemşerilerimize verdiğimiz değer bizi gururlandırıyor. Hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Tüm Canbeyler Derneği İstanbul’un dört bir yanında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hayal olarak görülen birçok projeyi bile gerçekleştiren Tüm Canbeyler sivil toplum kuruluşların kanayan yaralarına da merhem oluyor.  Birçok toplantıya, taziyeye ev sahipliği yapan Tüm Canbeyler Derneği Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 26 Caddesi’nde ki yeni dernek yeriyle daha büyük toplantı, taziye, nişan ve düğünlere ev sahipliği yapacak.  

Dernek ile ilgili açıklama yapan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, “Vatandaşlarımızın mutlu olması bizim için en büyük mükâfattır” dedi. Tüm Canbeyler Derneği İstanbul’da yaşayan Canbeylilerin mutlu olması odaklı projeler hazırladığına değinen Abdulbaki Durmuş, Her halükarda hemşerilerimizin sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyoruz.  Derneğimiz daha mutlu bir Canbeyler hedefiyle çıktığımız yolda kurumumuz fedakârca çalışmaktadır.

Tüm Canbeylilerin kendilerine ettiği duanın her şeyin üstünde olduğunu ileten Durmuş, “Çalışmalarımızın takdirini en güzel hemşerilerimiz veriyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bu yönde takdir ve beğeni alıyoruz. Bizde Tüm Canbeyler Dernek yönetimi olarak halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/abdulbaki-durmus---hemserilerimizin-mutlulugu-icin-calisiyoruz---11895.html