Genel Başkan Mustafa Sarıgül Çok Yakında Sultangazi'de

Okunma: 15196
Sultangazi 11 Eylül 2022 14:58
Videoyu Aç  Genel Başkan Mustafa Sarıgül Çok Yakında Sultangazi'de
A
a

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çok yakında Sultangazi'de olacağını video paylaşımıyla duyurdu. Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez Parti Meclisi PM Üyesi Tayfun Güler ile birlikte çekim yapan Sarıgül, "çok yakında Sultangazi meydanında buluşmak üzere mesajını" verdi.

Türkiye Değişim Partisi’ni kurarak Türkiye ve Türk siyasetine yeni bir vizyon kazandıran ülkenin dört bir tarafında “ Çare Sarıgül” söylemleriyle karşılanan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül çok yakında Sultangazi Merkez Cami 15 Temmuz demokrasi ve şehitler meydanında Sultangazililerle buluşacak.



Şimdiden hummalı bir çalışma içerisine giren Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez Parti Meclisi (PM) Üyesi Tayfun Güler, Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü en iyi şekilde ağırlamak için faaliyetlere başladı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün en yakınındaki kişi olarak bilinen Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez Parti Meclisi (PM) Üyesi Tayfun Güler, Sultangazililer tarafından çok sevilen ve değer verilen bir siyasetçi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat