Genç Esnaflar Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 3455
Sultangazi 2 Haziran 2022 17:39
Videoyu Aç Genç Esnaflar Yasin Kul'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Sultangazili genç esnaflar Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'u makamında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında gerçekleşen görüşme sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Ülkede yaşanan ekonomik krizin esnaf ve vatandaşa yansımasının konuşulduğu ziyarette esnaflar şunları söyledi. “Hemen hemen hergün Elektriğe, Doğalgaza ve Petrole gelen zam doğal olarak bütün ürünlere yansımaktadır. Vatandaşımızda bilmediği için bu zamları esnaf yapıyor sanıyor. Halbuki esnaf sattığı ürünü aynı fiyata bir daha rafa koyamıyor. Ürünlere gelen zam bizim yararımıza değil aksine bizim zararımıza. Çünkü vatandaşın alım gücü düştükçe bizim satışlarımızda azalıyor” dedi.  



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz vatandaşın belini kırmış durumda. Dörtbin iki yüz ellilira asgari ücret alan bir çalışan ev kirası mı versin, faturaları mı ödesin, yiyecek, giyime mi harcasın şaşırmış durumda. Bu ülkede yoksulluk sınırı 4 kişilik bir aile için 10 Bin TL iken 4. 250 TL ile geçinmek mucizelere bağlı. Vatandaşın durumu içler acısı. Bunu gören kimse yok.

Çok şükür ki Yeniden Refah Partisi var. Bizim iktidarımızda bolluk bereket olacak. Bizim iktidarımızda adil bir düzen olacak. Bizim iktidarımızda inançlara özgürlük olacak. Bizim iktidarımızda vatandaş özgür olacak. Bizim iktidarımızda gençler, kadınlar ve çocuklar sevgiden hoşgörüden mahrum kalmayacak. Bizim iktidarımızda ötekileştirme yok sayma olmayacak. Kısacası bizim iktidarımızda kimse yatağa aç girmeyecek” dedi.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat