Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Okunma: 7198
Sultangazi 14 Ocak 2023 16:38
Videoyu Aç Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Sultangazi'de ve çevre ilçelerde faaliyet yürüten yerel basın ile kahvaltıda bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan öncülüğünde 14 Ocak Cumartesi günü Saat 10.00’da Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda düzenlenen kahvaltı programına İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, İstanbul İl Başkanı Av. Isa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 



Sıcak bir atmosferde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan İlçe Başkanı Ramazan Altan, “Doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmak için tarafsız ve ilkeli bir habercilik anlayışı ile mesleğini yapan, özverili ile çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Bende bir meslektaşınız olarak sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Sultangazi’mizde güzel bir habercilik anlayışı ile bizleri bilgilendiren her konuda halka doğru haberi ulaştıran siz meslektaşlarımın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü canı gönülden kutluyor yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.



İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, İstanbul İl Başkanı Av. Isa Mesih Şahin, Çalışan gazeteciler gününü kutlarken ülke gündemi ile ilgili kısa bir konuşma gerçekleştirdiler. Basın emeklilerinin sorularına içtenlikle yanıt veren Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente ve İstanbul İl Başkanı Av. Isa Mesih Şahin, basın mensuplarıyla toplu resim çekerek etkinliği sonlandırdı.










 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat