Gaziosmanpaşa'da Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Programı Düzenlendi

Okunma: 2490
Sultangazi 28 Mart 2022 23:11
Videoyu Aç Gaziosmanpaşa'da Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Programı Düzenlendi
A
a

Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fedai Karakol, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programı düzenledi. GOP Belediyesi Kültür Merkezindeki kahvaltılı programa Genel Başkan Mustafa Destici'de katıldı.




BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin 13. sene-i devriyesi sebebiyle Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fedai Karakol tarafından anma programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan programa Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’de katıldı.



Günler öncesinde hummalı bir çalışmayla hazırlanan programda Gaziosmanpaşa BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol vefanın en güzelini gösterdi.
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Gaziosmanpaşa emekli camii müezzini Mehmet Desteci Hoca’nın okuduğu Kuran-ı Kerim ve dualarla devam etti. 



Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitler sunan ve yaşam biçimi ile ilgili bilgiler anlatan görseller programa ayrı bir zenginlik kattı. Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fedai Karakol’un duygu dolu konuşması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Muhsin Yazıcıoğlu’nun resimlerinin yer aldığı görseller gözyaşları içerisinde izlendi.
Fedai Karakol “ Şehit Başkanımıza Minnettarız”



“Şehit liderimize yakışır vaziyette, onun davasına sahip çıkarak, aynı ruh, aynı heyecan ve aynı duygularla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda üye sayımızı artırarak oldukça iyi bir seviyeye çıkardık. Bugünde bu anma programını düzenleyerek Şehit liderimize olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik. Kurucu Genel Başkanımız Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na bize bıraktığı bu onurlu dava için minnettarız. GOP Belediyesine ve Başta Sn. Genel Başkanımız olmak üzere il ve ilçe yöneticilerimize ve programımıza katılarak bizimle beraber olan tüm partililerimize ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
GOP İlçenin bu güzel programına katılan İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtana ve İl Kadınlar kolu Başkanı Ayşe Karagöz'de birer selamlama konuşması yaptılar.



Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Mustafa Destici;

“ Öncelikle bu güzel programı düzenleyen kardeşlerimizi ve tüm katılımcıları en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Şehit liderimizi ve yanında Onunla beraber hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Başkanımızın olayındaki süreçleri çok yakından takip ediyoruz, halen devam eden mahkemeler var, olayın tam detaylı aydınlatılması ve suçluların cezasını çekmeleri konusunda en ufak bir tavizimiz yok.


Muhsin Başkanımızın kısaca GÖR dediği, güvenlik, özgürlük ve refah politikalarının hayata geçirilmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.
 
 






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat