Gazi Mahallesi’nde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna Görkemli Açılış

Okunma: 3636
Sultangazi 7 Nisan 2022 00:27
Videoyu Aç Gazi Mahallesi’nde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna Görkemli Açılış
A
a

Gazi Mahallesi halkından gelen talepler üzerine harekete geçen, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Gazi Mahallesi Muhtarlığı yanına kurdu. İstasyonda 3 Ambulans ve onlarca personel bulunuyor.

Gazi Mahallesi halkı uzun zamandan bu yana mahallelerinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulmasını talep ediyorlardı. 31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerinde ezici bir çoğunlukla muhtar seçilen Ümit Doğan, halktan gelen talepleri bir bir yerine getirmeye başladı.  



Gazi Mahallesinin birçok sorununu çözen Ümit Doğan, uzun bir uğraştan sonra nihayet bu isteğini de gerçekleştirdi. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi Halkından gelen talepleri İlçe Sağlık Müdürü Mihriban Aksoy’a ve İl sağlık müdürlüğüne ileterek çözüm arayışına girdi. Yapılan incelemeler sonrasında Gazi Mahallesi’ne 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kuruldu. Gazi Mahallesi Muhtarlığı yanına kurulan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 06. 04. 2022 tarihi itibariyle de hizmete başladı.



Açılış Kurdelesini İlçe Sağlık Müdürü Mihriban Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Eyüp Bulut, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Bir Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu kesti.



Ümit Doğan, “Gazi Halkı En İyisine Layıktır”  

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Göreve geldiğimiz ilk gün Gazi Mahallesinin tüm sorunlarını el birliği ile çözeceğimizi söylemiştik. Bugüne kadar ulaşımdan sağlığa, yollardan kaldırımlara kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun, Sayın Kaymakamımız Uğur Kalkar, Değerli İlçe Sağlık Müdürüm Mihriban Aksoy ve diğer müdürlüklerimizin gayret ve çabalarıyla yaşanılır bir Gazi Mahallesini el birliğiyle inşa ediyoruz. Bugün de en büyük sorunumuz olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yakup Dalkılıç “Sultangazi Belediyesi Olarak Her zaman Halkımızın Yanında Olduk”

Öncelikle Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun’un selamlarını getirdim. Önemli bir görüşmesinden dolayı açılışa yetişemedi. Daha sonra muhtarlığımızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletecek. Sultangazi Belediyesi olarak kısa zamanda çok iş başardık. Eğitimden, sağlığa, kaldırımlardan kent ormanına kadar halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gazi Mahallemize 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.






 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat