Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Kapı Kapı Dolaşıp Vatandaşı Dinliyor

Okunma: 3207
Sultangazi 25 Ekim 2021 23:41
Videoyu Aç Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Kapı Kapı Dolaşıp Vatandaşı Dinliyor
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Mahalle gezileriyle birlikte ev ziyaretlerinde de bulunarak vatandaşın derdini sorununu dinliyor.

Gazi Mahallesinin gülen yüzü, Muhtar Ümit Doğan, mahalle gezileriyle birlikte ev ziyaretlerinde de bulunuyor. Gazi Mahallesi’nde yaşam kalitesini artırmak istediğini ifade eden Doğan, “ Alevi, Sunni, Türk, Kürt, Çerkez, Laz ayrımı yapmadan Gazi Mahallesinde kardeşçe bir arada yaşamak tek gayemiz ve isteğimizdir” dedi.



Kapı Kapı dolaşan, vatandaşın derdiyle dertlenen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, ev ziyaretlerini aksatmadan devam ediyor. Ziyaret ettiği ev sahibiyle hatıra fotoğrafı çeken Doğan, Vatandaşın üzüntüsüne de sevincine de ortak oluyor. Vatandaşın öneri ve taleplerini not alan Muhtar Ümit Doğan, “halkımız mutlu olmadan biz mutlu olmayız” diyor.


Gazi Mahallesinin modern bir mahalle olabilmesi için gecesini gündüzüne katan Doğan, her dönem halkıyla omuz omuza sorunların üstesinden gelmeyi başardı. Yoksulun, dar gelirlinin, garibanın uğrak yeri olan muhtarlık makamını halkına açarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. İlçenin mülki ve idari amirleriyle koordineli çalışarak vatandaşın sorunlarına çözüm arıyor. Bundan dolayı çok seviliyor. Bundan dolayı Muhtar Ümit Doğan’ı Halk bağrına basıyor.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat