Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Ali Rıza Yılmaz İle Buluştu

Okunma: 3753
Türkiye 9 Aralık 2021 19:18
Videoyu Aç Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Ali Rıza Yılmaz İle Buluştu
A
a

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan mahalle muhtarları ile istişare etmeye büyük önem veren Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan ile bir araya geldi.

İki yılı aşkın bir süredir Türkiye pandemi ile mücadele ediyor. Bu süreçte Belediyelerin büyük fedakârlıkla çalıştığını, muhtarların da aynı teşekkürü hak ettiğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, pandemi döneminde Gazi Mahallesinde yaptığı çalışmalardan dolayı Muhtar Ümit Doğan’ı tebrik etti. Ali Rıza Yılmaz, “Bazı mahallelerimiz süreci çok sıkıntılı geçirdi. Ciddi vakalarla karşılaşıldı. Muhtarlar olarak kapı kapı filasyon ekipleriyle gezerek vatandaşlara erişmeye çalıştınız. Allah tüm muhtarlarımızdan razı olsun. Bir yerde büyük kurum ile küçük kurum arasında sağlam ağ varsa orada insanlar rahat ve huzur içerisinde yaşar. Bu anlamda muhtarlarımız önemli bir görevi yerine getiriyor. Halka dokunuyor. Halkla kurumlar arasında köprü oluyor. İstanbul tüm ilçeleriyle bir bütündür. Gazi Mahallesi de bizim gözbebeğimizdir” dedi.


 
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz’a teşekkür etti. Muhtarların, vatandaşların sorunlarını ilgili kurumlara en iyi şekilde ileterek çözüm aradığını anlatan Doğan, muhtarların tek derdinin mahalle halkının taleplerinin yerine getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Yerel yöneticilerin sahadaki en iyi kaynakları muhtarlar olduğunu anlatan Doğan, dile getirilen meselelerin en kısa zaman diliminde çözüme kavuşmasını arzuladıklarını dile getirdi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat