Gazi Halkı Muhtar Ümit Doğan'ın Verdiği Sokak İftarında Buluştu

Okunma: 4561
Sultangazi 14 Nisan 2022 00:20
Videoyu Aç Gazi Halkı Muhtar Ümit Doğan'ın Verdiği Sokak İftarında Buluştu
A
a

Gazi Mahallesi Halkı Ramazan’ın coşkusunu geçmiş yıllarda olduğu gibi Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan'ın Muhtarlık önüne kurduğu iftar sofralarında yaşıyor.

Halk Gazi Mahallesi’nde kurulan ilk iftar sofrasına büyük ilgi gösterdi. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, iftar programına katılan misafirleri ile yakından ilgilendi. Ramazan ayının iklimine uygun düzenlediği sokak iftarıyla üç Bin vatandaşı bir araya getiren Muhtar Ümit Doğan, “Gazi halkı senede bir kez de olsa böylesine güzel bir organizasyonda buluşmanın mutluluğunu yaşadı” dedi.



Sultangazi dışından gelen konukları iftar sofralarının şeref konukları olarak nitelendiren Muhtar Ümit Doğan, “Bizim sofralarımız da, bizim yüreklerimiz de her zaman halkımıza açıktır. Bizler hizmet eriyiz. Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bu günkü iftar soframızda kardeşlik ve paylaşım sofrasıdır. Ramazan’ın amaç ve gayesi de buna hizmet etmektedir” dedi.



Muhtar Ümit Doğan İftar Programının ardından şunları söyledi. “ Çok şükür Mübarek Ramazan ayıdan yaptığımız çağrımıza binlerce yanıt geldi. Muhtarlığımız önüne kurduğumuz iftar sofralarımız dolup taştı. Binlerce halkla birlikte aynı sofrayı paylaştık. İftarımıza katılan herkese teşekkür ederim. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat