EYAF Engelsiz Yaşam Fuarı'nın Gözdesi BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol Oldu

Okunma: 2210
Sultangazi 5 Aralık 2022 22:04
Videoyu Aç EYAF Engelsiz Yaşam Fuarı'nın Gözdesi BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol Oldu
A
a

İstanbul'da gerçekleşen 'EYAF' Engelsiz Yaşam Fuarı'nın Gözdesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol oldu.

BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 12. “ Engelsiz Yaşam Fuarı ve farkındalık Zirvesi” AYAF EXPO 2022’e katıldı. 100'ü yerel yönetim olmak üzere 200 firma ve kurumun katılımı ile gerçekleştirilen Fuar’a, yaklaşık 20 ülkeden 30 binin üzerinde kişi ziyaret etti.



Göreve geldiği günden bu yana Engelsiz yaşamın en büyük destekçisi olan BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol zihinsel ve bedensel engelli bireylere özel eğitim, rehabilitasyon ve fizyoterapi hizmetinin ücretsiz verilmesi konusunda büyük çabaları oldu.



Fuar Merkezinde açılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa standında ziyaretçileri ağırlayan İlçe Başkanı Fedai Karakol, engelli bireylerle yakından ilgilendi. Engelli bireyler ve yakınları Karakol’dan gördükleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletirken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol’u Fuarın gözdesi ilan ettiler.
































 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat