Eşref Ziya Sultangazi'de Ezgileriyle Gönüllere Dokundu

Okunma: 1850
Sultangazi 12 Nisan 2022 19:03
Videoyu Aç Eşref Ziya Sultangazi'de Ezgileriyle Gönüllere Dokundu
A
a

Sevilen sanatçı Eşref Ziya, milli ve manevi duygulara hitap eden parçalarıyla Sultangazililere muhteşem bir konser verdi. Sultangazi Belediyesi'nin, Ramazan'ın manevi coşkusunu hep birlikte yaşamak amacıyla düzenlediği konser vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun; AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve salonu dolduran çok sayıdaki izleyici konseri ilgiyle takip etti.



Geçmişten Günümüze, Gönüllere Hitap Eden Eserler

Geçmişten günümüze uzanan geniş bir seçki seslendiren Eşref Ziya; “Yemen Türküsü”, “Ağlama Karanfil”, “Adını Anıyorum Geceler Uyanıyor”, “Sevda Dedim” ve “Bil Oğlum” gibi sevilen eserlerle dinleyenlerin gönüllerini mest etti. Sevilen sanatçıya eşlik eden vatandaşlar, cep telefonlarının ışıklarını yakarak salonda görülmeye değer bir atmosfer oluşturdular.



Sultangazi’de çok güzel bir dinleyiciyle buluştuğunu söyleyen Eşref Ziya, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve ekibine teşekkür etti. Konserin sonunda, Tuba Dursun ile beraberindekiler, Eşref Ziya’ya güzel konser için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular. 




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat