En Çalışkan Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Abdulbaki Durmuş

Okunma: 2146
Sultangazi 28 Mart 2022 22:12
Videoyu Aç En Çalışkan Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Abdulbaki Durmuş
A
a

Sivil Toplum Kuruluşları içinde performansıyla en başarılı Dernek Başkanı olarak görülen Başkan Abdulbaki Durmuş, farkını ortaya koydu. Yaptığı çalışmalarla ön sırada yer alan Başkan Durmuş, takdir toplamaya devam ediyor.

Yaptığı çalışmalarla ve Tüm Canbeyler Dernek Başkanlığıyla Adıyaman il ve ilçelerine katığı değerlerle gündemden düşmeyen, herkesin cenazesine, taziyesine, nişanına ve düğününe giden Abdulbaki Durmuş, hasta ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Hemşerilerin takdirini kazanan Başkan Durmuş, çalışkanlığıyla da öne çıkmaya devam ediyor.



Gazetemize konuşan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, “ Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticisi olmak çokta kolay değil. Hemşerilerin derdiyle dertleneceksin, sevinçlerine ortak olacaksın. Ben değil biz olmayı becereceksin. Yoksulun, garibanın, yetim ve öksüzün hakkını savunacaksın onlara sahip çıkacaksın. Kimsesizin kimsesi olmaya özen göstereceksin. Hastaların birinci derece ziyaretçisi, düğün ve nişanlarda sevenleri yalnız bırakmayacaksın. Cenazelerde taziyelerde en büyük dert ortağı olacaksın. Kavgalarda arabulucu kırgınlıklarda barış elçisi, kız istemede baba olacaksın. Bütün bunların üstesinde gelebilirsen iyi bir sivil toplum kuruluşu yöneticisi olabilirsin” dedi.



Durmuş şöyle devam etti. “Ben yıllardır Allah rızası için hemşerilerimin sıkıntısında ve mutluluğunda hep yanlarında oldum. Hiçbir menfaat ve çıkar beklemeden hemşerilerimin işini gördüm. Bundan dolayı hiçbir zaman pişmanlık duymadım ve duymayacağımda” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat