Emrullah Özdemir: Yaşanılır Bir 50. Yıl Mahallesi İçin Çalışıyoruz

Okunma: 1918
Sultangazi 14 Aralık 2021 15:50
Videoyu Aç Emrullah Özdemir: Yaşanılır Bir 50. Yıl Mahallesi İçin Çalışıyoruz
A
a

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, Mahalle genelinde temel hizmet çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Muhtar Emrullah Özdemir, "Mahallemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Göreve geldiği günden bu yanı dur durak bilmeden 50. Yıl Mahallesi’nin refahı ve mutluluğu için çalışan Emrullah Özdemir, halkın büyük beğenisini topladı. Mahalle’nin parklarını, yollarını ve sosyal yaşam alanlarında ki eksiklikleri rapor halinde Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a ileten Muhtar Emrullah Özdemir, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un talimatıyla birçok cadde ve sokağın kaldırımlarını yenilemeye başladı. 50. Yıl Mahalle sakinlerinin sık kullandığı ve çocukları ile vakit geçirerek spor yaptığı parklarda bakım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Sultangazi Belediyesi kış mevsiminin başlaması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı.



Mahallenin bütün cadde ve sokaklarında çalışmaların sürdüğünü belirten 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, gerek cadde ve sokaklarda gerekse de en ücra alanlarımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle bugüne kadar az hizmet gitmiş sokaklarımızda yollarımızı süratle düzenleyip bitirmeyi hedefliyoruz. Çünkü yağmurlar başladığında yurttaşlarımızın Mahalle’de daha sağlıklı ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamalarını istiyoruz. Bunun yanında Mahalle merkezinde de park alanlarımızı, sosyal yaşam alanlarımızı ve yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Hedefimiz, 50. Yıl Mahallemize yeni yaşam alanları kazandırırken, bir yandan da var olanı bakım-onarım yolu ile daha modern bir görünüme kavuşturmaktır” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat