Efsane Başkan'dan Yeni İşyerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 3527
Sultangazi 10 Nisan 2022 03:55
Videoyu Aç Efsane Başkan'dan Yeni İşyerine Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Av. Hasan Esat İlhan ile birlikte geçtiğimiz hafta açılan Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Efsane Başkan Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Av. Hasan Esat İlhan ile birlikte iş adamı İsmail Yalçın’nın işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İşyerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Av. Murat Atım, Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'de ki mamulleri inceledi.


 
İsmail Yalçın, ürettiği unlu mamulleri hakkında Atım’a bilgi verdi. AK Parti olarak Sultangazi’de ki değişimi yarattıklarını, iş insanı olarak da Yalçın’ın bu değişime katkı sağladığını söyleyen Başkan Av. Murat Atım, “ İstanbul dışında olmamızdan dolayı Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'nin açılışına katılamamıştık. O yüzden değerli yol arkadaşım İsmail Yalçın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerimizi iletmek istedik. Her geçen gün biraz daha güzelleşen ve değişen Sultangazi’mize İsmail Yalçın kardeşimizin katkılarını göz ardı edemeyiz. Kendisi açtığı güzel bir mekanla,  Yalçınlar Unlu Mamulleri (Yalçınlar Fırın ve Cafe)'yi 50. Yıl Mahallesi’ne kazandırdı. Öncülük ettiği için kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Değerli kardeşim İsmail Yalçın gibi Sultangazi’nin değişimine herkesin katkısını bekliyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat