Dilos Döner salonuna muhteşem açılış

Okunma: 13746
Sultangazi 5 Kasım 2016 19:56
Videoyu Aç Dilos Döner salonuna muhteşem açılış
A
a

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi B Caddesi No: 19’da Dilos Döner salonu’nun açılışına damak zevkine önem veren Sultangazililer büyük ilgi gösterdi.

Genç  işadamı İsmail Akaya ve Doğan Olgun’un büyük yatırım yaparak Sultangazi’ye kazandırdığı Dilos döner Salonu’nun açılışı izdihama neden oldu.  Akaya ve Olgun ortaklar, bu güzel mekana bir de Dönerin meşhur ustalarını buraya getirdi ve tezgahı onlara teslim etti. Usta ellerde şekillenen ve odun ateşinde ve leziz soslarla harmanlanan Hatay usulü döner, müşterilerin beğenisine sunuldu.



Damak Zevkinin Adresi Dilos Döner

Sultangazi’ye kazandırılan Dilos Döner salonu muhteşem bir açılışla vatandaşların hizmetine girdi. Açılışta Döner salonundaki hem kırmızı et hem de Tavuk Döner ve çeşitleri ile yapılan şov büyük ilgi gördü.
Sultangazi’nin en güzel Mahallesinde büyük yatırımlar yapılarak hizmete giren Dilos Döner salonu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Başkaya, Sultangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Av. Hacı Orhan, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi Belediye Meclis Üyeleri İsmail Akkaya, Doğan Olgun, İmam Koçak, Necdet Selvi, Av. Mehmet Ali Sukas, Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut. Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Av. Hasan Esat İlhan, Yunus Akkuzu ve çok sayıda vatandaş katıldı.




 

İsmail Akaya, Bu Muhteşem Mekana Tüm Sultangazilileri Bekliyoruz

Dilos Döner salonunun açılışı da konuşan Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, bu muhteşem tadı Sultangazililerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz diyerek şöyle konuştu. “ yıllardır birlikte aynı kulvarda mücadele ettiğim yol arkadaşım Doğan Olgun ile birlikte bu güzel mekanı Sultangazililerle buluşturduk. Muhteşem Dilos Döner, ayran ve tatlıyı sadece beş Türk Lirasına vererek vatandaşımıza hizmet sunuyoruz. Sudan ucuz tabirini biz burada hayata geçiriyoruz. Kalifiye ve güler yüzlü ekibimizle Sultangazililerin hizmetindeyiz” dedi.



  

Açılış Kurdalesini AK Partililer ve CHP’liler Birlikte Kesti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu  tarafından açıldı. Dilos Dönerin açılışında konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay çok lezzetli olduğunu belirterek, “Burada bulunan tüm konukların bu lezzeti eş ve dostlarına anlatmaları gerekiyor. Açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel mekanın hayırlı ve kazanç sağlamasına yardımcı olmalıyız. Ben buradan bu güzel mekanı Sultangazililere kazandırdığı için İsmail Akaya ve Doğan Olgun ortaklara Teşekkür ediyorum.” dedi ve hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.



Bu Lezzeti Mutlaka Tadın

Dilos Döner Salonu’nun açılışı ve tatlı çeşitleri, Sultangazi’de lezzetin görselliğini gözler önüne serdi. 20'ye yakın çalışanı ile de iş istihdamı sağlamanın mutluluğunu yaşayan genç işadamı işletmelerinde işlerin ehli profesyonel bir ekip ile hizmet veriyor. Ayrıca etlerinin tamamen güvenilir olduğunu kullanılan ürünlerin hepsinin doğal olduğunun altını çizerek söylüyor. Dilos Dönerin ortakları İsmail Akaya ve Doğan Olgun gelen konukları gülen yüzüyle kapıda karşılıyor. 












1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat