Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)'e İadeyi Ziyaret

Okunma: 9646
Sultangazi 19 Kasım 2021 01:20
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)'e İadeyi Ziyaret
A
a

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir'e iadeyi ziyaret bulundu.

Onlarca Derneğin ve çok sayıda muhtarın hazır bulunduğu ziyarette, gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği toplantıda, Sivil Toplum Kuruluşların geleceğine ilişkin konular görüşüldü. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetleri, projeleri ve geleceğe dönük hedeflerine ilişkin sunum gerçekleştirdi. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu vizyonuyla Türkiye ve dünyada yeni çığırlar açtığını belirten Kandemir, bu anlaşış doğrultusunda Türkiye’de 81 il içerisinde 40 ilde ve birçok ilçede örgütlendiklerini, Avrupa’nın farklı ülkelerinde hizmet verdiklerini aktardı.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Federasyonu olarak Türkiye’ye özel bir önem atfettiklerinin altını çizen Kandemir, bu sebeple 2022 yılını “ Türkiye Yılı ” olarak ilan ettiklerini vurguladı. Türkiye’ye dönük teşkilat çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Kandemir,  Şu an Türkiye’de 40 ilde hizmet verdiklerini önümüzdeki yıl ortasına kadar ise 81 ilde Türkiye temsilcilikleri açmayı hedeflediklerini belirtti.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Dernek vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, hedefleri doğrultusunda birçok proje geliştirdiklerini dile getirdi.



Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, “ Sadece sivil toplum kuruluşu olarak değil aynı zamanda mazlum coğrafyalarda zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren insanlara yardım eli uzattıklarını kaydetti. Uluslararası alanda Suriye, Filistin, Arakan ve Somali gibi ülkelere yardımlarda bulunduklarını vurgulayan Kandemir,  Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) olarak ellerini taşın altına koymaya her zaman hazır olduklarını aktardı.



Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu, birçok derneği ve muhtarı bir araya getirdiği için, güzel ve verimli bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’e ve yönetimine teşekkür etti. Ahmet Selim Köroğlu, “Sultangazi’de ki muhtarları Cumhurbaşkanı Küllüyesine davet ederek Muhtarlık sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunacaklarının müjdesini verdi. 

 
 


























 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat