CHP Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş'un Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 1859
Sultangazi 28 Aralık 2021 04:50
Videoyu Aç CHP Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş'un Yeni Yıl Mesajı
A
a

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi, Bayram Durmuş, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 'Yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir' dedi.

Bayram Durmuş, yayınladığı mesajında, tüm insanlığa barış, huzur, refah, mutluluk ve sağlık diledi. Durmuş, “ırkı, dini, mezhebi, dili, cinsiyeti, rengi ne olursa olsun bir arada yaşama kültürünü geliştirerek kardeşçe bir arada yaşamak en büyük dileğimizdir” dedi. 

2021 yılındaki gelişmeleri anımsatan Durmuş, “ Dünyayı kasıp kavuran Covit – 19 ileti dünyaya musallat oldu.  Sevdiklerimizi kaybettik, tanıdıklarımız hastalandı, sevdiklerimizle yan yana gelemedik. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız hep yarım kaldı. Doyasıya mutluluklarımızı sevdiklerimizle paylaşamadık. İnşallah bu illet hayatımızdan çıkar, yeniden eski güzel günlerimize döneriz. 2022 yılı Covit 19'un bittiği’ yıl olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Halkımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, 2022 yılının evinize neşe, kalplerinize huzur, sofranıza bereket, bedeninize sağlık ve afiyet getirmesini diliyorum” dedi.

Bayram Durmuş
CHP Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat