Cahit Altunay, Muhtarlar Gününü Kutladı

Okunma: 4758
Sultangazi 19 Ekim 2021 17:45
Videoyu Aç Cahit Altunay, Muhtarlar Gününü Kutladı
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, 19 Ekim Muhtarlar gününde Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat'ı makamında ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladı.

Esentepe Muhtarlığında gerçekleşen görüşmede Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat’ın yanı sıra Sultangazi Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı Zeki Yıldız’da hazır bulundu. Altunay yapılan görüşmede şunları dile getirdi. “Milletin iradesiyle seçilen, devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir. Demokrasimizin yapı taşını oluşturan değerli muhtarlarımız, iyi ve kötü günlerde hemşerilerimizin yanında olmanın yanı sıra, seçilmiş oldukları köy ve mahallelerimizdeki ihtiyaç ve talepleri de tespit ederek, yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi gibi önemli bir görevi de üstlenmektedirler. Ben bu vesileyle burada olan olmayan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününüzü kutluyor sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.



Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Hem milletimizi, hem de devletimizi temsil etmek gibi önemli bir sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Biz muhtarlar vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi oluşturarak talep ve önerilerimizle sorunların çözümüne önemli katkılar sunmaktayız. Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanlığı olarak Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a nazik ziyaretlerinden dolayı Muhtarlarım adına çok teşekkür ederim” dedi.
 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat