BBP Gaziosmanpaşa 12. Olağan Kongresi yapıldı

Okunma: 10604
Türkiye 24 Haziran 2021 23:18
Videoyu Aç BBP Gaziosmanpaşa 12. Olağan Kongresi yapıldı
A
a

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı'nın 12. Olağan Kongresi coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı’nın 12.Olağan Kongresi bugün GOPARK Tesislerinde gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Fedai Karakol, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.



Pandemi'ye Rağmen Yoğun İlgi 

Kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana, BBP Sultangazi Eski İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Harita Yüksek Mühendisi Hasan Tahsin Usta, BBP MYK üyeleri, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 



Açılış Konuşmasını Fedai Karakol Yaptı

İlçe Başkanı Fedai Karakol açılış konuşmasında şunları söyledi. “Büyük Birlik Partisi 28 yıldır Türk siyasi tarihinde aktif olan partiyiz. Millet ve devlet menfaatini önde tutan ve bu uğurda liderini şehit vermiş tek siyasi partiyiz. Rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu Genel Başkanımızın dediği gibi fedakârlık değil feda olmak üzere göreve talip olduk. Büyük Birlik Partisi Türk siyasetinde denge noktasındadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Bugüne kadar Büyük Birlik Partisinin çizgisi misyonu ve vizyonu aynı olarak Muhsin Yazıcıoğlu duruşuna ve sevdasına uygun olarak devam edecektir.” dedi.



BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana

Kongrede kürsüye çıkan BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana, Genel Başkanımız Mustafa Desteci beyin başka bir programı var. Bundan dolayı ben konuşmayacağım. inşallah bu konuşmamı başka bir tarihte bir araya geldiğimizde yaparım. Ben kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımı kutluyorum" dedi. 




BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, " Kürtlerin Bir Sorunu Varsa Bize Gelsinler" 

Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatımızın 12. Olağan Kongresi vatanımıza, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Musin Yazıcıoğlu liderimizin gösterdiği hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Gaziosmanpaşa Teşkilatımız yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden koşacak, gerektiğinde yöneticilerle halkımız arasında köprü olacağız. Sorunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; 'Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru konuşacağız” dedi.



Birde 40 yılı aşkın bir süredir devletimiz terörle mücadele etmektedir. On binlerce insan şehit verdik. Rahmetli genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi terörüstlerle müzakere değil, mücadele edilmelidir sözü zaman zaman ülkeyi yönetenler tarafından göz ardı edildi. Biz alevi, sunni, Kürt Türk ayrımı yapmadan bu ülkede aynı bayrak altında yaşayan vatandaşlar eşit hak ve özgürlüklere sahiptir diyoruz. Bizim derdimiz kürt kardeşlerimiz değildir. bizim derdimiz terör örgütleri ve onların uzantılarıdır. Kürt kardeşlerimizin istek ve talepleri varsa bize gelsinler biz her türlü taleplerine açığız" dedi. 

























1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat