Başkan Yasin Kul, Hasta Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 4326
Sultangazi 12 Mart 2022 18:20
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul, Hasta Ziyaretinde Bulundu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçe Başkan Yardımcıları Ensar Acar ve İdris Kurtbey ile birlikte kısa süre önce ameliyat olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emin Türkmen'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ziyarette şöyle konuştu. “ Değerli İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Emin Türkmen kardeşimiz geçtiğimiz günlerde küçük bir ameliyat geçirdi. İlçe Başkanı olarak hastalık gibi zor bir zamanda ilçe başkan yardımcılarımla birlikte ilçe yönetim kurulu üyemizin yalnız olmadığını iyi ve kötü gününde hep yanlarında olacağımızı ifade etmek ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Emin kardeşimizin durumu ile ilgili bilgileri aldık. Sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ediyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.



Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Emin Türkmen ve ailesi ise Başkan Yasin Kul ve beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları Ensar Acar ve İdris Kurtbey’e teşekkür etti.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat