Başkan Hüseyin Kurkut, Adıyaman'da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Okunma: 11238
Sultangazi 11 Ağustos 2022 13:42
Videoyu Aç Başkan Hüseyin Kurkut, Adıyaman'da Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
A
a

Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Adıyaman ve Kahta'da bulunan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, ilk olarak Kahta Kaymakamı Selami Korkutata'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Bugüne kadar yapmış olduğu destekten dolayı Kahta Kaymakamı Selami Korkutata’ya teşekkür eden Hüseyin Kurkut ve beraberindeki Başkan Vekili Hamza Taşan, Kaymakam Korkutata’ya plaket takdiminde bulundu.



Kaymakam Selami Korkutata’ın ziyarettin ardından Adıyaman İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Başkan Hüseyin Kurkut, Hamza Taşan ve Cevher Bozkurt, Can Erdoğan’a misafirperverliği, hoş sohbeti, nezaketi ve desteği için teşekkür etti. Mehmet Can Erdoğan’a plaket takdiminde bulunan Kurkut ve beraberindeki heyet bugüne kadar yapılan desteklerin bundan sonrada devam etmesi temennisinde bulundu.



Son olarak Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret eden Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut ve beraberindeki dernek yöneticileri sıcak bir ortamda Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlere yönelik güzel çalışmaları değerlendirildi.



Ziyaretin ardından Sosyal medya Facebook’tan ziyarette bulunduğu resmi kurum yetkililerine teşekkür eden Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, şunları söyledi. “Çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Adıyaman ilimiz ve Kahta ilçemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kahta Kaymakamı Selami Korkutata’ya, Adıyaman İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’a ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat