Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş Tüm Canbeyler Derneği İle Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 15387
Sultangazi 29 Nisan 2023 23:35
Videoyu Aç Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş Tüm Canbeyler Derneği İle Kahvaltıda Buluştu
A
a

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, Tüm Canbeyler Dernek Üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Muhteşem bir organizasyonla kendini tanıtan Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, Tüm Canbeyler Derneğinin desteğini arkasına aldı.

Adaylığını açıkladığı günden bu yana dur durak bilmeden tüm çevrelerle bir araya gelen İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, dil, din, ırk, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaya devam ediyor. Sevgi dilini ağzından düşürmeyen, ayrıştırma yerine birleştirmeyi esas alan bir üslupla gönülleri fed eden Gönültaş, seçimlere sayılı günler kala herkesin sevgisini kazanmayı başardı.


 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Türkiye genel seçimlerinde tercihini halktan yana kullanarak bağımsız milletvekili olarak alanlara inen Ömer Gönültaş, Alevi, Sunni, Kürt, Türk, Laz Çerkez ayrımı yapmadan herkesin adayı olmayı başardı. Sultangazi’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’u ziyaret eden İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş, “ Sultangazi’nin evladı olarak sizden destek istiyorum” dedi.


 





1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat