Av. Abdurrahman Dursun Halktan Büyük Övgüler Almaya Devam Ediyor

Okunma: 9324
Sultangazi 9 Haziran 2022 16:27
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Halktan Büyük Övgüler Almaya Devam Ediyor
A
a

Halkın derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçenin değerine değer katan, gençlerin ve kadınların yaşam standartlarını yükselten yeni ve kalıcı projelere imza atmaya devam ediyor.

Sultangazi halkının derdiyle dertlenen,  sevincine ve mutluluğuna ortak olan, hemen hemen her düğünde, her cenazede, her taziyede, her açılışta ve hastane ziyaretlerinde bulunan, ihtiyaç sahiplerini ve engellileri unutmayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Önemli olan insanlarımızın huzuru ve mutluluğudur. Bizim işimiz, aşkımız halkımıza hizmet etmektir” diyor.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’de yaşayan ayrım yapmadan herkesi kucaklayan ve herkesin sesine kulak veren bir başkan olduğu için çok seviliyor. Sultangazi’nin demografik yapısına uygun Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt Türk ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaya devam ediyor.


Sultangazi’ye yaptığı hizmetlerle yaşanılır bir Sultangazi inşa eden Başkan Dursun, halkın refahı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkın büyük teveccühü ile yoluna emin adımlarla devam eden Dursun, modern bir Sultangazi için tüm ekibiyle birlikte Sultangazi’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmıyor.     
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat