Av. Abdurrahman Dursun, Sabahın İlk Işıklarına Kadar Depremzedelerle Birlikte Yanan Ateşin Başında Sabahladı

Okunma: 3870
Sultangazi 15 Şubat 2023 22:39
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Sabahın İlk Işıklarına Kadar Depremzedelerle Birlikte Yanan Ateşin Başında Sabahladı
A
a

Sabahın ilk ışıklarına kadar depremzedelerle birlikte yanan ateşin başında sabahlayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yaşanan acıları paylaşmaya depremzedelerle bir arada olmaya devam ediyor.

Depremzedelerin derdiyle dertlenen, onların acısını iliklerine kadar his eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E) ile birlikte soğuğa ve kış koşullarına aldırış etmeden depremzedelerin acılarına ortak oluyor.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Binlerce vatandaşın canlı olarak enkazdan çıkartılmasına vesile olan Sultangazi Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E)’e enkaz bölgesinde çalışmalarına bir zat yakından izleyerek katkı sunmaya yaraları sarmaya devam ediyor.


 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelerin yardımına koşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E) bünyesindeki ekipler arama kurtarma çalışmalarında enkazlar da hayat kurtarırken, Yüzden fazla gönüllüsüyle de depremzedelere insani yardım ulaştırmaya çalışıyor.


 
Sabahın ilk ışıklarına kadar Sultangazi Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E)’nın yaktığı ateş başında sabahlayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  depremzedelerin derdine derman olmaya çalışıyor.
 


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda “  Onlarca vatandaşın canlı olarak enkazdan çıkartılmasına vesile olan Sultangazi Arama Kurtarma Ekibi (SAK-E)’nın enkaz bölgesinde çalışmalarına halen devam ettiğini ifade” etti.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, son olarak şunları söyledi. “ Yaralar tamamen sarılıp, bölgedeki yaşam normale dönene kadar var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz. Sultangazi Belediye dün olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanında olmuş ve daima yanında olmaya devam edecektir. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. İnşallah milletimizle omuz omuza vererek bu günleri hep birlikte atlatacağız" dedi.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat