Aradığınız Lezzet Durağı, Hünkar Et Lokantası

Okunma: 2168
Sultangazi 4 Kasım 2016 22:58
Videoyu Aç Aradığınız Lezzet Durağı, Hünkar Et Lokantası
A
a

Yemek yemeye uygun seçenek arayanlar hem lezzetli olsun hem de sağlıklı ortamlarda hazırlansın istiyorsanız Hünkar Et Lokantası olarak en uygun koşullarda hizmet veriyoruz. Et döner sevenler, pide çeşitlerinden vazgeçmeyenler lezzetli sulu yemek yemek için bizleri tercih ettiklerine pişman olmayacaklardır.

Farklı sunumlarda lezzetli et döner, pide çeşitleri ve sulu yemek yemek isteyen herkes için uygun seçeneklerimiz bulunmaktadır. Sultangazi Atataürk Bulvarı üzerinde aradığınız lezzetli sunumlar için sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız. Dönerin farklı şekillerde sunumlarını, pidenin enfes kokusunu ve sulu yemeklerinde ki iddialı duruşumuzu denemek isteyen herkes için uygun menülerimiz bulunmaktadır.



 
Dönerlerimiz, Pide çeşitlerimiz ve sulu yemeklerimiz, hazırlanırken en uygun şekilde ve sağlıklı ortamlarda hazırlanmaktadır. Sultangazi’de öğle yemeği ya da akşam yemeği için döner, pide ve sulu yemek yemek isteyen herkes bizleri tercih edebilir. Özel soslarda hazırlanan et dönenimizin lezzetini, organik ürünlerle harmanlanan pide çeşitlerimizi ve sulu yemeklerimizin damak zevkini başka hiçbir yerde bulamazsınız. Biz bu işi sizlerin severek yemek yemesi için özenle yapıyoruz. Güler yüzlü personelimizde her saniye sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyor.


 
Aileniz ya da arkadaşlarınız ile lezzetli ve keyifli bir döner, bir birinden leziz pideler ve sulu yemek yemek istiyorsanız Hünkar et lokantası doğru bir tercih olacak. Sultangazi’de döner, pide ve sulu yemek yemek isteyenler lezzetin adresi olarak bizleri arayarak siparişlerini istedikleri yere de alabilirler. Sipariş verenlere paket servisimiz de bulunmaktadır. Bu şekilde evinizden ya da işyerinizden çıkmadan da lezzetli döner, pide ve sulu yemek yiyebilirsiniz.


 
İletişim için telefonlarımızdan bizlere ulaşarak istediğiniz şekilde döner ve sulu yemek siparişlerinizi verebilirsiniz. Bu şekilde isteyen herkese siparişleri kısa sürede götürülerek sıcak bir şekilde döner pide ve sulu yemek yemesi sağlanır.
 
İletişim telefonlarımız 0212 606 04 54 – 0539 333 96 12 – 0537 438 89 37 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat