Altuntaş Gayrimenkul'den Arsa ve Tarla Almanın Tam Zamanı

Okunma: 5816
Sultangazi 30 Nisan 2021 16:33
Videoyu Aç Altuntaş Gayrimenkul'den Arsa ve Tarla Almanın Tam Zamanı
A
a

İstanbul'un gözde ilçesi Arnavutköy, Kanal İstanbul ve iki yeni şehir projelerinin açıklanması ile birlikte toprağa yatırım yapanların sayısının oldukça fazla olduğunu söylersek abartmış olmayız.

Kanal İstanbul'un geçeceği İlçelerin başında gelen Arnavutköy İlçe sınırları içerisinde yer alan belde ve köylerde çok sayıda imarlı arsa var. Bunun yanısıra imara açılmasını beklemeyi göze alanlar, tarla yatırımı da yapıyor. Arsa fiyatları birkaç yıldır sürekli artıyor. İlçe merkezinde imarlı arsalar, iki yıl içerisinde bir kaç misli artış gösterdi. 

Altuntaş Gayrimenkul ile yatırımlar yaparak kazancınıza kazanç katabilirsiniz. Arnavutköy ve Sultangazi'nin önde gelen Gayrimenkul firmalarının başında gelen Altuntaş Gayrimenkul arsalarınızı, tarlalarınızı tam değerinde alıp, değerinde satarak alanda satanda kazançlı çıkıyor. 

Kanal İstanbul projesiyle değerine değer katan arsa ve tarlalar alıcının da, satıcının da yüzünü güldürüyor. yarına umutla bakmak isteyenler, çocuklarına güzel bir gelecek bırakma uğraşında olanlar, Altuntaş Gayrimenkul'e gelerek büyük kazançlar elde ediyor. Müşteri memnuniyetini, dürüstlük ve güvenirliği ilke edinen Altuntaş Gayrimenkul Arnavutköy ve Sultangazi'nin en köklü firmalarının başında gelmektedir.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat