Ali Boztaş'tan '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Mesajı

Okunma: 3458
Sultangazi 3 Aralık 2021 17:23
Videoyu Aç Ali Boztaş'tan '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Mesajı
A
a

CHP Sultangazi bir önceki dönem ilçe başkanı Ali Boztaş, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

3 Aralık günü engelli vatandaşlara yönelik toplumsal farkındalığın artması açısından önemli bir tarih olduğuna dikkat çeken Başkan Boztaş, mesajında “Engelli olmak, yalnızca engeli olan bireylerin ya da ailelerinin içinde bulunduğu bir sorun değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimizi anlama ve onlar için farkındalık yaratma noktasında önemli bir gün.

Toplum olarak bilinçli hareket ettiğimiz takdirde engelli hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırabiliriz. Bu hepimizin görevlerinden biridir. Herhangi bir engelin olması hayatın dışında olmayı gerektirmez. Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya, onların dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir” dedi.

 Ali Boztaş
CHP Sultangazi bir önceki dönem ilçe başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat