Adıyaman Gönüllüler Derneğinden Bir İlk 23 Nisan'da 23 Bin Çocuğa 23 Bin Oyuncak Kampanyası Başlattı

Okunma: 4633
Sultangazi 9 Nisan 2022 00:12
Videoyu Aç Adıyaman Gönüllüler Derneğinden Bir İlk 23 Nisan'da 23 Bin Çocuğa 23 Bin Oyuncak Kampanyası Başlattı
A
a

Adıyaman Gönüllüleri Derneği üyeleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı'ın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Daha sonra gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında 23 Bin çocuğa 23 Bin oyuncak kampanyası gündeme alındı.

Merkezi Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde bulunan Adıyaman Gönüllüleri Derneği haftalık olağan toplantı öncesi iftar programı düzenledi. İftar programına yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı.  



Nihat Yılancı, Adıyaman Gönüllüleri Derneği Başkanı seçildiği günden bu yana her ay farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaparak derneğin adını önemli ölçüde tanıtmayı başardı. Nihat Yılancı, iftar yemeğinde sonrası yönetim kurulu toplantısında şunları konuştu. “Adıyaman Gönüllüleri Derneği olarak Mübarek Ramazan ayının iklimine uygun iftar sofrasında bir araya geldik. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Biz dernek olarak elimizden geldiğince her ay farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya gayret ediyoruz. Sivil toplum kuruluşların esas gayesi yardımlaşma, dayanışma ve Kültürümüzü en iyi bir şekilde yaşatmaktır. Derneğimiz önümüzdeki süreçte kısa, orta ve uzun vadede önüne önemli hedefler koyacaktır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları ve yaptığımız hayırları kabul etsin.



Bugünkü en önemli ve tek gündem maddesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında Kahta Kaymakamlığı, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adıyaman Gönüllüleri Derneği olarak büyük bir projeye imza atmak üzere harekete geçiyoruz. 23 Nisan’da 23 Bin Öğrenciye oyuncak kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Üç kurumun ortak protokolle başlatmış olduğu bu kampanya hedefine ulaşacaktır. Adıyamanlı hemşerilerim bu kampanyaya kayıtsız kalmayacaktır” dedi.  










 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat