Abdulbaki Durmuş'tan Engelliler Günü Mesajı

Okunma: 1657
Sultangazi 3 Aralık 2021 20:37
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş'tan Engelliler Günü Mesajı
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında engellileri sadece özel günlerde değil; her gün hatırlamamın huzuruna sahip olduklarının altını çizen Durmuş, " Engel, engellilik dediğimiz aslında sadece zihinlerde var olan kavramlardır" dedi.

 
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:  3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama değil; bir farkındalık günüdür. Tüm Canbeyler Derneği olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bir toplumun, bir kentin gelişmişlik göstergelerinden bir tanesi de engelli vatandaşlara verdiği değerdir. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, başta ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın bu özel günlerini kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
 
Abdulbaki Durmuş
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat