Abdulbaki Durmuş, Tüm Canbeyler Sivil Toplum Kuruluşu Olarak İyi Noktadayız

Okunma: 1343
Sultangazi 18 Şubat 2022 12:05
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Tüm Canbeyler Sivil Toplum Kuruluşu Olarak İyi Noktadayız
A
a

Tüm Canbeyler Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi’de faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarına örnek olmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla öne çıkan Durmuş, şu tespitlerde bulundu.

“Kurulduğumuz günden bu yana Sivil Toplum Kuruluşları önündeki tüm engelleri aşarak, yeni bir misyon, yeni bir vizyonla ile geleceğe yönelik önemli adımlar atarak çok daha önemli bir noktadayız. Saygın Sivil Toplum Kuruluşları arasında olabilmek adına bu enerji ve heyecanı iyi kullanmak zorundayız.

Şurası kesindir ki bir sivil toplum kuruluşunu ayakta tutan güç, hemşerilerinin bir birlerine ve iline bağlılığı ortak hemşericilik iradesinin bütün her yerde kırda, şehirde, kasabada ve köyde tecelli etmesidir.   

Dünyayı kasıp kavuran Pandemi sürecinde birçok sivil toplum kuruluşu kapısına kilit vurmuş, bir daha açılmamak üzere kepenklerini indirmiştir. Şükürler olsun ki bugün bir önceki yıllara göre her yönüyle Sivil Toplum Kuruluşu olarak çok daha iyi bir noktadayız. Hemşerilerimizin yüreğinde gelecek umudu yeniden filizlenmeye başlamıştır. Aynı kararlılık ve istikrar ile yolumuza devam edersek Sivil toplum kuruluşumuzun geleceği çok daha parlak olacaktır.

Sivil toplum Kuruluşu lokalimiz hemşerilerimizin daha rahat ulaşabilecekleri, daha rahat edebilecekleri bir yere taşınmış olması bizler açısında da çok önemlidir. Lokalimizin, hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede büyük olması ayrıca sevindiricidir. Sevinçlerimizi de, üzüntülerimizi de bu çatı altında yaşamak bizleri daha güçlü kılacağına inanıyorum. Unutulmamalıdır ki. Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Bundan dolayı hemşerilerimizin her sorununda yanlarında olmaya özen gösteriyoruz” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat