Abdulbaki Durmuş; Kolayı Herkes Yapar, Önemli Olan Zoru Başarmak

Okunma: 911
Sultangazi 8 Aralık 2021 00:00
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş; Kolayı Herkes Yapar, Önemli Olan Zoru Başarmak
A
a

Uzun yıllardan bu yana Tüm Canbeyler Dernek Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, "yaptığımız iş zor bir iş, önemli olan zoru başarmak" dedi.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, ayrım yapmadan Adıyaman için faaliyet yürüten bütün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kurum başkanlarıyla bir araya geliyor. Kolay olanı değil, zor olanı başarmak için efor sarf eden Durmuş, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklıyor.

Sivil Toplum Kuruluşların önemine değinen Durmuş, “Zorlu çalışma koşullarında iyi niyetle, samimiyetle, yeri geldiğinde saygıda, nezakette kusur etmeden, yeri geldiğinde de hemşerilerimizin her türlü sorununa ortak olarak çözümler bulacağız. Yaptığımız iş zor bir iş, önemli olan zoru başarabilmek. Kırıp dökmeden problemleri çözeceğiz. Bizim görevimiz hoşgörü ve güler yüzü elden bırakmamaktır. Bu sorumluluğun altında kalmadan, özverili, çalışkarak ve adaletli bir biçimde hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Omuzlarımıza aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat